Ιατρικές εκδόσεις

Δωρεάν ιατρικές εκδόσεις

Αρχική σελίδα του περιοδικού C.V.P. ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Υποβολή εργασιών

Κανονισμός

Συντακτική επιτροπή

Επικοινωνία

Επιστημονικά άρθρα

Κριτική των δημοσιευμάτων

 

Ιατρική έκδοση περιοδικών

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "C.V.P. ΙΑΤΡΙΚΗΣ"

 

Το περιοδικό "C.V.P. ΙΑΤΡΙΚΗΣ" είναι επίσημο επιστημονικό ηλεκτρονικό περιοδικό του εκδοτικού οίκου "VIPAPHARM" και ως σκοπό έχει τη συμβολή στη συνεχιζόμενη επιστημονική εκπαίδευση και την προαγωγή της ιατρικής έρευνας, τεχνολογίας και επιστήμης, και γενικότερα του ιατρικού επαγγέλματος.

Ο εκδοτικός οίκος "VIPAPHARM" είναι μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών ΕΒΕΑ (www.acci.gr).

Το περιοδικό "C.V.P. ΙΑΤΡΙΚΗΣ" ανανεώνεται κάθε μήνα, ενώ τα παλιά δημοσιεύματά μας παραμένουν στις ιστοσελίδες μας για χρονική διάρκεια που ορίζει ο διευθυντής σύνταξης.

 

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Οι λόγοι για τους οποίους θα επιλέξετε το περιοδικό μας για την δημοσίευση της εργασίας σας είναι οι εξής:

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ

Βασικές αρχές του περιοδικού μας είναι :

  1. να προσφέρεται στους ερευνητές- συγγραφείς η δυνατότητα να παρουσιάσουν την εργασία τους λεπτομερώς, ώστε να μπορούν οι αναγνώστες να εκτιμήσουν την πραγματική αξία της εργασίας τους.
  2. να προσφέρεται στον κάθε επιστήμονα, καθώς και στον κάθε πολίτη η δυνατότητα να έχει πρόσβαση ατελώς στην γνώση, και να μπορεί να διατυπώσει ελεύθερα τις απορίες, τις ερωτήσεις την γνώμη και την κριτική του για οποιοδήποτε επιστημονικό δημοσίευμα και να μπορεί να συμμετάσχει σε δημόσια συζήτηση σχετική με το δημοσίευμα
  3. η δημοκρατικότητα, η αμεροληψία, η εγκυρότητα, η συνέπεια και η επιστημονική ορθότητα.

Προκειμένου λοιπόν να υλοποιηθούν αυτές οι αρχές μας, είναι δωρεάν η πρόσβαση σε όλα τα δημοσιεύματά μας για κάθε αναγνώστη, ενώ υπάρχει μια μικρή χρέωση των συγγραφέων-ερευνητών που θέλουν να δημοσιεύσουν την εργασία τους στο περιοδικό μας προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της δημοσίευσής της εργασίας τους (τιμοκατάλογος υπάρχει στην ιστοσελίδα " υποβολή εργασιών ").

Κατόπιν συνεννοήσεως με τον Διευθυντή Σύνταξης, μπορεί η εργασία σας να δημοσιευθεί εντελώς δωρεάν, εφ’ όσον εκπληρώνει ειδικούς όρους. Μπορείτε να αποστείλετε μια περίληψη της εργασίας σας στον Διευθυντή Σύνταξης, προκειμένου να αποφανθεί αν μπορεί η εργασία σας να δημοσιευθεί δωρεάν.

 

© Copyright-VIPAPHARM. All rights reserved

Δωρεάν έκδοση περιοδικών

web hosting and internet marketing by Siteowners Ltd