Αρχική σελίδα περιοδικού C.V.P. Παιδαγωγικής & Εκπαίδευσης

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ

 

 

 

Ο Γαληρόπουλος Χρίστος έχει σπουδάσει στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διδάσκει Φιλολογικά μαθήματα σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στη Λαμία. Επίσης έχει ασχοληθεί με την εκπαίδευση ενηλίκων και έχει εμπειρία στη διδασκαλία του Ελληνικού Γραμματισμού στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των φυλακών Δομοκού.

Ο Γιαννούκος Γιώργος έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διδάσκει το μάθημα της Φυσικής σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στη Λαμία. Επίσης έχει ασχοληθεί με την εκπαίδευση ενηλίκων και έχει εμπειρία στη διδασκαλία του Επιστημονικού Γραμματισμού στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των φυλακών Δομοκού.

Ο Χιοκτούρ Βασίλειος έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διδάσκει το μάθημα της Φυσικής σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στη Λαμία. Επίσης έχει ασχοληθεί με την εκπαίδευση ενηλίκων και έχει εμπειρία στη διδασκαλία του Περιβαλλοντικού Γραμματισμού στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των φυλακών Δομοκού.

© Copyright-VIPAPHARM. All rights reserved

 

web hosting and internet marketing by Siteowners Ltd